brand zoom_in_icon facebook instagram up arrow menu icon menu close down-arrow arrow right

Danir Group

Siffror, innehav, resultat, engagemang och ett tema.

 

För snart tre år sedan fick vi uppdraget att i bokform sammanfatta och presentera året för Danirkoncernen. Utmaningen var, förutom att sammanställa berättelser från hundratals innehav och samhällsengagemang, att hitta formen och känslan som skapar ett intresse för koncernen som inte bara handlar om siffror. Vad driver de olika bolagen, vad brinner deras medarbetare för, finns det något gemensamt. Kan man urskilja en Danir-anda. Vi tycker att vi lyckats hitta den andan och vi tycker också att här finns ett stort läsvärde för alla som inte bara hänger upp framgång på siffrorna i resultaträkningen. Varje årsbok har ett tema där innehaven beskriver sin verksamhet utifrån det temat, vilket ger läsaren möjlighet att ana koncernens värderingar och hur de är förankrade i de olika verksamheterna.

2023 års årsbok är den fjärde i ordningen. Och förutom siffror och resultat kan du även läsa om koncernens olika innehav och samhällsengagemang. Här hittar du även kortare intervjuer som ger dig en chans att lära känna några av alla de drivna medarbetare som är en så viktig del av Danir. Den tryckta boken finns numer även på Danir.se där innehållet kompletteras med filmade intervjuer och personporträtt.

Danir Group är ett familjeägt företag med sammanlagt 11 200 anställda och verksamhet i 26 länder. Med de större dotterkoncernerna Sigma Group, Nexer Group, A Society, PION Group och Aptio Group är Danirkoncernen väl etablerad i konsultbranschen, men bland övriga innehav hittar vi även många innovativa mindre företag.