brand zoom_in_icon facebook instagram up arrow menu icon menu close down-arrow arrow right

Se lediga positioner hos oss här:

Vi söker nya kollegor!

NocNoc är en reklambyrå som startade 2013 i Malmö. Vi erbjuder våra kunder design- och kommunikationslösningar med varumärkesfokus oavsett plattform. Vi arbetar i täta samarbeten med våra uppdragsgivare och ser oss gärna som en förlängning av deras företag. I dagsläget är vi 11 anställda och några frilansare som arbetar tillsammans. 

 

Just nu söker vi:
Projekt- och produktionsledare

 

Vi söker en projekt- och produktionsledare till vårt team på Gustav Adolfs torg i Malmö!
På NocNoc är vi idag 11 personer med olika bakgrund och specialistområden. Vi arbetar med allt från strategi, idé, koncept och design till projektledning, affärsutveckling, webbutveckling och sociala medier. Ordning och reda är dina främsta egenskaper, du hanterar både stora och små projekt parallellt och har full koll på tidsplaner. Du sköter kontakt med både kunder och leverantörer och du driver den interna arbetsgruppen. Du är serviceminded och ser hellre lösningar än problem, är van vid varierande tempo och trivs med att arbeta i grupp.

 

Är du eller någon du känner denna ansvarstagande person med koll på alla detaljer? Mejla då oss på jobb@nocnoc.se

 

Grafisk Designer (Vikariat med möjlighet till fortsättning)

Nu söker vi ett en Grafisk Designer på vikariat (året ut) med möjlighet till förlängning och/eller tillsvidareanställning. Vi på NocNoc erbjuder våra kunder design- och kommunikationslösningar med varumärkesfokus och som grafisk designer har du en viktig roll när det kommer till det visuella. Med en fingertoppskänsla för typografi, färg, bild, film och animationer ser vi att du i rollen som Grafisk Designer tar ett ansvar för att det material du arbetar med går i linje med varumärkets strategi och håller hög kvalité. Din roll kan vara väldigt självständig där du arbetar från start till mål med en produkt, eller så kräver det ett samarbete med och färdigställande av en produkt som påbörjats av Art Director. Du har en relevant utbildning och får gärna ha flera års erfarenhet av branschen och såklart god kunskap inom Adobe CC. Som person ser vi att du är ordningsam, lagspelare, kunskapstörstande och villig att utvecklas. Om detta låter som en roll precis för dig, eller om du känner någon som skulle passa perfekt, mejla oss på jobb@nocnoc.se.

 

Vi ser fram emot att höra från dig och kommer gå igenom kandidater löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

 

Webbutvecklare

Vi söker en erfaren utvecklare som kan hantera hela bredden inom ett webbprojekt. Du hanterar både frontend- och backendutveckling hur bra som helst. Du brinner för ett gediget hantverk och tar inga genvägar. Även om utveckling är din skarpaste egenskap ska du även ha ett öga för design. Tillsammans med våra kreatörer och designers arbetar ni fram UX och UI, du är med i arbetsprocessen från början och får en god insikt i projektens målsättningar, vad som ska kommuniceras och vad det ska leda till. Kunskaper inom PHP, HTML, CSS och Java räknar vi med att du besitter som erfaren utvecklare. Din arbetsprocess inom projekten kommer handla om allt från kravställning, design, utveckling test och integration. Du kommer arbeta med flertalet olika typer av projekt och kunder, stort och smått, snabba och långsiktiga projekt.

Om detta låter intressant för dig, eller om du känner någon som skulle passa perfekt, mejla oss på jobb@nocnoc.se.

Välkommen att höra av dig så ses vi. Hittar vi rätt så startar du så snart som möjligt.