brand zoom_in_icon facebook instagram up arrow menu icon menu close down-arrow arrow right

Se lediga positioner hos oss här:

Vi söker nya kollegor!

NocNoc är en reklambyrå som startade 2013 i Malmö. Vi erbjuder våra kunder design- och kommunikationslösningar med varumärkesfokus oavsett plattform. För tillfället arbetar vi mestadels på distans och håller på att fräscha upp vårt kontor på Gustav Adolfs torg för en framtid utan restriktioner och möjlighet till mer gemensamt kreativt arbete. Vi arbetar i täta samarbeten med våra uppdragsgivare och ser oss gärna som en förlängning av deras företag. I dagsläget är vi 10 anställda och några frilansare som arbetar tillsammans. Vi ser ljust på 2021 och är just nu i en expansions- och utvecklingsfas där vi hoppas att du kan vara en del av vår resa. Eller så känner du någon som hade varit helt perfekt? Tipsa då personen om oss!

 

Just nu söker vi:

 

Grafisk Designer

2021.02.19
Nu söker vi ett en Grafisk Designer på vikariat (sex månader) med möjlighet till förlängning och/eller tillsvidareanställning. Vi på NocNoc erbjuder våra kunder design- och kommunikationslösningar med varumärkesfokus och som grafisk designer har du en viktig roll när det kommer till det visuella. Med en fingertoppskänsla för typografi, färg, bild, film och animationer ser vi att du i rollen som Grafisk Designer tar ett ansvar för att det material du arbetar med går i linje med varumärkets strategi och håller hög kvalité. Din roll kan vara väldigt självständig där du arbetar från start till mål med en produkt, eller så kräver det ett samarbete med och färdigställande av en produkt som påbörjats av Art Director. Du har en relevant utbildning och får gärna ha flera års erfarenhet av branschen och såklart god kunskap inom Adobe CC. Som person ser vi att du är ordningssam, lagspelare, kunskapstörstande och villig att utvecklas. Om detta låter som en roll precis för dig, eller om du känner någon som skulle passa perfekt, mejla oss på jobb@nocnoc.se.

Vi ser fram emot att höra från dig och kommer gå igenom kandidater löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 26 mars.

Art Director

2021.02.23
Vi söker en AD med erfarenhet som drivs av perfektion och kreativitet. Hos oss arbetar du strategiskt och kreativt, du är inte bara en idéspruta som lämnar över utan kan även färdigställa visuella resultat. Du arbetar för att utveckla uppdragsgivaren som helhet och deltar ofta i möten, det innebär att du är med och tar ansvar för att vi förstår vår uppdragsgivares marknad, situation och behov. Du är en lagspelare som förstår att vi kämpar och vinner tillsammans. Självklart har du förmåga av att skapa efter behov och syfte och du har stark känsla för form och stil.

Är du den vi söker? Eller vet du någon som är? Mejla oss på jobb@nocnoc.se. Vi ser fram emot att höra från dig och kommer gå igenom kandidater löpande, skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt, men senast den 26 mars.