brand zoom_in_icon facebook instagram up arrow menu icon menu close down-arrow arrow right

Se lediga positioner hos oss här:

Vi söker nya kollegor!

NocNoc är en reklambyrå som startade 2013 i Malmö. Vi erbjuder våra kunder design- och kommunikationslösningar med varumärkesfokus oavsett plattform. För tillfället arbetar vi mestadels på distans och håller på att fräscha upp vårt kontor på Gustav Adolfs torg för en framtid utan restriktioner och möjlighet till mer gemensamt kreativt arbete. Vi arbetar i täta samarbeten med våra uppdragsgivare och ser oss gärna som en förlängning av deras företag. I dagsläget är vi 10 anställda och några frilansare som arbetar tillsammans. Vi ser ljust på 2021 och är just nu i en expansions- och utvecklingsfas där vi hoppas att du kan vara en del av vår resa. Eller så känner du någon som hade varit helt perfekt? Tipsa då personen om oss!

 

Just nu söker vi:

 

Projekt- och produktionsledare

2021.12.21

Vi söker en projekt- och produktionsledare till vårt team på Gustav Adolfs torg i Malmö!
På NocNoc är vi idag 12 personer med olika bakgrund och specialistområden. Vi arbetar med allt från strategi, idé, koncept och design till projektledning, affärsutveckling, webbutveckling och sociala medier.
Ordning och reda är dina främsta egenskaper, du hanterar både stora och små projekt parallellt och har full koll på tidsplaner. Du sköter kontakt med både kunder och leverantörer och du driver den interna arbetsgruppen. Du är serviceminded och ser hellre lösningar än problem, är van vid varierande tempo och trivs med att arbeta i grupp.
Erfarenhet från branschen är ett plus men inte ett måste.
Är du eller någon du känner denna ansvarstagande person med koll på alla detaljer?
Sök! Tipsa! Dela!
jobb@nocnoc.se
Tjänsten ska tillsättas under Q1 2022.
Heltid.