brand zoom_in_icon facebook instagram up arrow menu icon menu close down-arrow arrow right

Spotlight – FC Rosengård & Pride

För en öppen och inkluderande idrott

Vi är stolta samarbetspartners till FC Rosengård som under flera år har engagerat sig i Pride-rörelsen och som jobbar aktivt för en inkluderande idrott. För att tydligt visa upp detta har Pride-flaggan blivit en viktig symbol för föreningen och synts på så väl hörnflaggor som kaptensbindel. Under WorldPride 2021 spelade deras allsvenska damlag i ett exklusivt matchställ med Pride-tema som sedan auktionerades ut till förmån för HBTQIA+-personer.

FC Rosengård jobbar ständigt för att skapa en förstående, inkluderande och öppen idrottsvärld för alla – oavsett vem du är. Detta engagemang syns både inom den egna föreningen, och för idrottsvärlden i stort.

Det var med stort nöje som vi tog på oss uppdraget att hjälpa FC Rosengård förmedla detta viktiga budskap. Vi producerade en färgsprakande kampanj innehållande logotype, matchaffischer, utomhustavlor, vepor, annons till dagspress och innehåll till sociala medier. Vi skapade även ett media-kit för alla samarbetspartners som upplät sin plats på matchstället, så att de kunde visa sitt stöd och sprida budskapet i egna kanaler.