brand zoom_in_icon facebook instagram up arrow menu icon menu close down-arrow arrow right

Spotlight – Danir

Danir – Bolag, siffror, ambition och socialt engagemang

Danir Group ägs av familjen Dan Olofsson. Deras större innehav är indelad i fyra plattformar som utgörs av Sigma, Nexer, Poolia och A-Society. Men de har även en mängd olika mindre bolag i sin portfölj. Förutom dessa har de en lång rad andra bolagsengagemang. Verksamheten finns idag i sexton länder och de har precis nått och gått förbi 10 000 anställda.

Danir har sedan starten 1986 visat hur långsiktighet, entreprenörskap och drivna medarbetare ger framgång. De har en för branschen unik organisk tillväxt och de är kända för de samhällsprojekt de initierar och driver.
Vi fick uppdraget att sammanfatta Danir-koncernen, presentera gruppens bolag, deras sociala engagemang och hur det gått för dem under året som gått.

Förutom siffror och resultat kan du i årsboken läsa om de drivna medarbetare som koncernen värnar om. Det finns en stor mångfald bland Danirs innehav och så är det bland medarbetarna också, vilket du kan läsa om i kortare personporträtt av konsulter, VD:ar och eldsjälar i deras samhällsengagemang.

Omslaget på årsboken 2021 är en del av ett konstverk skapat av Andreas Olofsson Tarantino och är en så kallad NFT som auktioneras ut. Hela beloppet går oavkortat till Star for Life och deras arbete med att skapa en bättre framtid för barn och unga i södra Afrika.