brand zoom_in_icon facebook instagram up arrow menu icon menu close down-arrow arrow right

Novo Nordisk

NEXT LEVEL REBEL.

 

Vår samarbetsgivare Novo Nordisk är ett globalt läkemedelsföretag med mer än 95 års erfarenhet av innovation och ledarskap inom diabetesbehandling. I vårt senaste projekt tillsammans arbetade vi inför lanseringen av nästa innovation, något som i september 2020 skulle revolutionera diabetesbehandlingarna världen över. Och med företagets största lansering någonsin runt hörnet, fick NocNoc i uppdrag att arbeta fram ett koncept som fick medarbetarna att förstå vikten av den kommande lanseringen och insatsen som skulle krävas. Att alla måste bidra för att teamet skulle prestera på sitt bästa möjliga sätt.

Konceptet skulle beskriva för medarbetarna att det i och med denna lansering, var dags för företaget, gruppen och varje enskild person att ta steget upp till nästa nivå. Och efter lanseringen skulle alla medarbetare stolt känna att det gjort sin bästa möjliga insats.

Vi arbetade fram konceptet NEXT LEVEL REBEL, som sedan har följt lanseringen från startskottet i juni fram till produktens publika lansering i september. En digital föreläsning med Annelie Pompe samt en träningsdagbok, förberedde Novo Nordisk-medarbetarna inför deras stundande konferens, såväl fysiskt som mentalt. Samtidigt påminde vi om hur viktig individen och den individuella prestationen är för hela gruppens resultat. På den stora konferensen i augusti, hade vi en inspirerande föreläsning följt av en workshop med Annelie Pompe. Allt på ett Next Level Rebel-brandat Skansen i Båstad. Vi avslutade allt med Next Level Rebel Race, ett lopp som vid första anblick såg ut som ett individuellt lopp. Längs med loppet möttes deltagarna dock av utmaningar som resulterade i att en laginsats krävdes och att större och större grupper bildades. Som ett sista steg krävdes ett samarbete mellan alla deltagare, där varje individs insats spelade roll för gruppens slutresultat. För om gruppen ska kunna ta sig till “The next level”, då krävs varje persons insats, stöd och samarbete.