brand zoom_in_icon facebook instagram up arrow menu icon menu close down-arrow arrow right

Limhamns Bryggeri

Nyfikenhet, hjärta och passion.

 

Alla gillar öl – och det gör vi också. Limhamns Bryggeri är ett lokalt bryggeri där ölen bryggs på en stor portion nyfikenhet, hjärta och passion. NocNoc har haft förmånen att vara med bryggeriet från start vilket innebär att vi har tagit fram allt ifrån grafisk profil, etiketter, kapsyler, mässmaterial, till ny hemsida och tonalitet. Det var viktigt för oss att få fram det genuina i vad det lilla bryggeriet erbjuder och att belysa att det verkligen är en hantverksöl. Målgruppen är en öldrickare som gillar en omsorgsfullt producerad hantverksöl där smaken står i fokus.

NocNoc har tillsammans med bryggmästaren tagit fram målsättning och personlighet för varumärket och placerat den roll bryggeriet bör ta på marknaden. Själva essensen av varumärket var erbjudandet av det äkta, oförställda och smakrika alternativet med rötterna i hamn- och arbetarstaden. Kring kärnvärdet, vision och mission tog vi därefter fram den grafiska profilen och kommunikationen kring varumärket.
 

“En del skulle säga att öl görs av humle, korn, vatten och jäst. Vi menar att det bryggs av en stor portion hjärta och passion. För att inte tala om nyfikenhet och envist tålamod. Det är i alla fall med dessa ingredienser som vi brygger vår öl.”