brand zoom_in_icon facebook instagram up arrow menu icon menu close down-arrow arrow right
play

FC Rosengård

Tro på din dröm.

 

NocNoc har länge varit en stolt partner till FC Rosengård. Många vet att föreningen har ett av de starkaste damlagen i Sverige och Europa. Men det fina med FC Rosengård är att de också lyckats bygga vidare på fotbollens positiva kraft och utvecklat en plattform med fantastiska samhällsengagemang som idag hjälper mängder av ungdomar och vuxna att nå nya mål i livet och våga tro på sina drömmar.

FC Rosengårds rötter växer djupt i Rosengård. Där är förhållandena lite annorlunda och förutsättningarna har inte alltid varit de bästa. Och för att få sin förening att fungera så har de fått göra saker lite annorlunda. FC Rosengård är en positiv kraft som inom fotbollen och föreningslivet skapat gemenskap och integration. För oss är det inspirerande att arbeta med en kund som hjälper till att bygga ett bättre Malmö. Men också en bättre värld, för i över tio år har de jobbat internationellt, kring frågor som rör jämlikhet, inkludering och framtidstro.

Vi hjälper FC Rosengård med allt från strategiskt varumärkesbyggande till matchkommunikation. Under 2018 tog vi fram ett nytt grafiskt manér som symboliserar de två krafterna i föreningen, samhällsengagemanget och fotbollen. Under hösten 2019 hjälpte vi FC Rosengård med en kortfilm om föreningens drivkraft.

Hösten 2022 tog vi fram kampanjmaterialet inför FC Rosengårds viktigaste match för året, matchen i samarbete med Tim Bergling Foundation med extra fokus på psykisk hälsa. Alla citat och ord på kampanjmaterialet är från barn och ungdomar i FC Rosengård där de förklarar vad det är med fotbollen som får dem att må bra.